28-09-2018

Voor ouders van groep 1 t/m 4:

Hé jij daar, ja jij!

Jij wil toch ook dat jouw kind blij is en lol heeft in het beoefenen van zijn of haar sport of hobby? Dit geldt toch voor ons allemaal! Laten we daarom ook samen hiervoor zorgen.

Wat levert onbewust stress en druk op en wanneer zorg  je voor plezier? Het is niet altijd gemakkelijk om hierin goede keuzes te maken, en samen kom je verder dan alleen.

Bij Ons nodigt jullie op maandag 22 oktober van 19:00 uur tot 22:00 uur uit voor de workshop Lang Leve de Sportouder in de aula van basisschool De Empel. Je bent welkom om te luisteren, te delen, te inspireren en geïnspireerd te worden. Want sportplezier maken we samen!

Meld je snel aan want VOL = VOL.

Aanmelden kan via deze link: https://www.academievoorsportkader.nl/bijeenkomsten/academie-voor-sportkader/generieke-leertrajecten/llso-22-10-2018-bij-ons-erp Klik of tik als u deze koppeling vertrouwt.">https://www.academievoorsportkader.nl/bijeenkomsten/academie-voor-sportkader/generieke-leertrajecten/llso-22-10-2018-bij-ons-erp 

òf mail naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  . 

Dit wil je niet missen !