24-09-2018

VACATURE

Beste ouders,

voor ieder kind een veilige omgeving waar ieder zichzelf kan zijn en niemand buitengesloten wordt. Zowel op school als bij het sporten en andere verenigingen. Dat is waar ‘Bij Ons’ zich voor inzet!

Werkgroep Bij Ons bestaat op dit moment uit een afvaardiging leden van diverse verenigingen/clubs en een aantal ouders van basisschool

De Empel. De Mariaschool is op dit moment nog niet vertegenwoordigd Bij Ons en daarom vragen wij ouders die zich aan willen sluiten.

Vind jij het ook belangrijk dat jouw kind met plezier kan deelnemen aan een club en wil je hier een bijdrage aan leveren?

Voel je dan van harte welkom om aan te sluiten Bij Ons, om samen te bouwen aan een prettige leefomgeving voor alle kinderen.

                                                 

De werkgroep overlegt 4 keer per jaar. We organiseren samen activiteiten en we helpen elkaar bij het werken aan een plezierige sfeer bij de eigen club of organisatie.

Heb je interesse ? We horen graag van je.

Contactpersoon: Ans Brugmans   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.